Randy Brecker: The Brecker Brothers Band Reunion

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Anmeldelse på netmagasinet gaffa.dk

Det er et imponerende set-up, der her bringes til live.
For det første: materialet! Hvilket fascinerende vidnesbyrd er det ikke om, hvor vidtfavnende, begavet og energisk en komponist, trompetist og kapelmester Randy Brecker er? For det andet: besætningen! Hvilket fascinerende vidnesbyrd er det ikke om, hvad stærke kunstneriske kræfter tilsammen kan skabe? The Brecker Brothers Band Reunion – på hvilket, størsteparten af de musikere, der var involveret i den hedengangne Brecker Brothers, medvirker – er et overskudsbetonet festfyrværkeri af et materiale og en forrygende forløsning heraf.
Materialet er labyrintisk, rummer elementer af funk, rock og samba og præsenteres fuldstændig ublokeret og vitalt af kapaciteter som Mike Stern, George Whitty, Ada Rovatti, Will Lee og danske Chris Minh Doky m.fl. Ikke alle de gamle sidemen er med, men konturerne for en reunion er på plads. Og dén – og især kapelmesteren selv – imponerer. Det er klart, at Randy Breckers afdøde bror, Michael, savnes. Men albummet, The Brecker Brothers Band Reunion, efterlader ingen tvivl om, at Randy var – og stadig er – (d)en drivende kraft.
*****
Moosicus Records / Target Distribution
73 min.

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Comments are closed.