Ulla Britt Simonsen & Christoffer Magdalus: Betasongs

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Anmeldelse på netmagasinet gaffa.dk

Det må være op til den enkelte lytter at afgøre, hvorvidt denne EP’s musiske sprog altovervejende skal kaldes vokaljazz eller elektropop. Men et eller andet sted, der imellem, må den rubriceres.
De to kunstnere bag EP’en, Ulla Britt Simonsen og Christoffer Magdalus, kommer fra hver sit udgangspunkt. Hun kommer fra den vokaljazzede verden, han fra den elektropoppede verden. Men de formår altså på forunderlig vis at mødes på Betasongs, der fremstår som strømlinede, delikate, elektroakustiske strejftog med en vokal on top.
Musikken er forførende, organisk og sanselig og Simonsens vokal udtryksfuldt inderlig. Teksterne kredser – ikke overraskende – om den allestedsnærværende kærlighed eller mangel på samme. Teksterne som sådan forekommer ganske vist ikke at være så væsentlige. Det væsentlige synes først og fremmest at være lyden, det til tider knitrende elektroniske univers, som omslutter ordene. Men dét gør heller ikke noget. For musikken fremstår alligevel som sammenhængende, om end ikke helstøbt.
***
Gateway Music
33 min.

Please follow and like us:

  • 0
  • Share