Kira Skov: May Your Mind Explode A Blossom Tree

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Selv om der for hvert nyt album er noget absolut genkendeligt over hendes udtryk, så betræder hun også hver gang nye stier, og dét er både udfordrende og godt. Det er udfordrende, fordi man som dedikeret lytter skal orientere sig på ny, det er godt, fordi hun med de nye stier reelt øger sin egen spændvidde og fremtidssikrer sin egen kunst. Åbningsnummeret på hendes nye album, der kan forstås som en opfølger til succesalbummet, When We Were Gentle, er ikke lige min kop the. Det minder om en elektrificeret Nick Cave, når han er i sit allermørkeste og mest grumpy hjørne. Resten af albummet giver også associationer til Nick Cave, men vel at mærke til dén Nick Cave, der i mørket også ser sprækker af lys. Meget sigende hedder nummer to: I Celebrate My Life. I mere end én forstand lyser det nummer op i det samlede billede. Og interessant nok – selv efter mange aflytninger af albummet – så er det som om, albummet tager til i intensitet og kvalitet fra og med det nummer. Kira Skov rammer igen igen højt på skalaen med sin mørke og foruroligende, drømmende og lyriske indiepop. May Your Mind Explode A Blossom Tree er et absolut vellykket, velskrevet, vel forløst album.

*****  /  Stunt Records  /  41 min.  /  Også anmeldt på netmagasinet gaffa.dk

Please follow and like us:

  • 0
  • Share