Lydmor i Luther Kirken

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Jenny Rosander aka Lydmor er elektronisk musiker, men når hun den første lørdag i december kl. 20 træder op på Luther Kirkens scene bliver det for første gang i Danmark unplugged. Normalt betjener hun sig af beats, synthesizere og vokal. Det er med dét set-up, hun skaber sine store lydbilleder og beretter om sine følelser i et gennemført personligt univers. Men i Luther Kirken er alle elektroniske effekter skåret væk. Og det, der er tilbage? Det opfatter hun, forud for koncerten, som ”en risikofyldt ekstremsport”. En satsning. Men hun glæder sig til sin akustiske solokoncert, for ”jeg har længe haft lyst til at give en akustisk koncert i Danmark, og jeg tænker mig, at dén aften i dén kirke er lige præcis den setting, jeg skal bruge for at kunne give en sådan koncert.”

Arrangørernes forventning er, at Lydmor – med Gaffas ord – stadig vil være ”helt sin egen: en perfektionist, det ene øjeblik tung og dyster i sit udtryk, det næste fjerlet og poetisk.” I hvert fald forventer arrangørerne, at det er en ”skarp” sangerinde, der optræder. Lydmor er nemlig ikke bare – sammen med Bonne Homme – pladeaktuel med albummet ”Seven Dreams of Fire”. Hun er også netop vendt hjem til Danmark efter en tre uger lang turné i Latinamerika.

Billetter à 150 kr. kan købes på https://billetto.dk/en/events/lydmor-unplugged eller i døren.

Nyhedsartiklen også publiceret i Østerbro Avis

Please follow and like us:

  • 0
  • Share