M’Ndavi: Holy Love

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

M’Ndavi er en herboende nigeriansk/polsk duo, som EP-debuterer med Holy Love – fem studieindspillede numre, der genremæssigt har dét tilfælles, at de udgøres af et miks af pop, soul, jazz, afrobeat og chillout. Karakteristisk for lyden er nogle rige vokale harmonier kombineret med saxofon, keys, xylofon, congas og trommemaskine. Teksterne synges alle på engelsk, men hist og her krydres de engelske tekster med brudstykker af tekster på polsk og igbo. Alle sangene kredser om duoens / parrets egne erfaringer med kærlighed, intimitet og nærhed – præget som de erfaringer er af det kultursammenstød, som selvfølgelig indgår i mødet mellem den hvide europæer og den sorte afrikaner. Flere af EPens numre har hit-potentiale – melodisk fængende som de er. Det gælder numre som Holy Love, Walk With Me og Love Needs More, som alle er numre, der balancerer fint mellem den moderne europæiske og traditionelle afrikansk musik. Selv holder jeg især af saxofonens position i numrene. Netop dén giver parrets musik en særegen signatur.

***  /  M’Ndavi ARTS  /  22 min.  /  Også anmeldt i tidsskriftet CULTURES

Please follow and like us:

  • 0
  • Share