Dog Leg Dilemma: Not This Time

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Dette er progressiv jazz fra den canadisk undergrund. Uhøjtidelig, fanden-i-voldsk og svedig nutidig jazz tilsat en knivspids nutidig humor. Det vil sige jazz iblandet elementer af heavy metal, rock, reggae, funk, fusion, world, disco og drillerier. Kan det blive mere sammensat? Næppe. Men det forunderlige er, at man, når man lytter til ”Not This Time”, ikke umiddelbart rammes af smagsforvirring. Musikken fremstår fokuseret, stramt styret og fascinerende – selvfølgelig meget takket være ankermanden, Peter Bull, der vitterligt formår at eksperimentere med flere signaler uden at skabe forvirring. ”Not This Time” er hans orkesters pladedebut og en sonisk eksperimenterende en af slagsen – bygget op omkring en instrumentering med sax, guitar, trommer, violin og bas/fløjte/træklodser/orgel/elektrisk pisk og akustisk guitar. Et brutalt nummer som ”Roll With The Hunches” rummer midt i den brutale sammensathed nogle vemodige hilsner til David Lynch’ TV-serie, ”Twin Peaks”. Andre numre rummer andre hilsner. Og alligevel hænger lortet fascinerende flot sammen.

****  /  Eget selskab  /  40 min.

Please follow and like us:

  • 0
  • Share