Jonatha Brooke i Luther Kirken

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Det er en af USA’s største singer-songwritere, der giver to koncerter i Luther Kirken torsdag den 2. og fredag den 3. februar – i begge tilfælde kl. 20.

Jonatha Brooke er singer-songwriternes forbillede: en eminent sangskriver, sanger og guitarist, kendt for sine gribende tekster, sine komplekse harmonier og sin autenticitet og ligefremme sceneoptræden. Hendes musik er tekstbaseret, virtuos og original folkrock, der naturligt indplacerer hende i arvefølgen efter Woody Guthrie. Og nu – efter mere end 35 år på scenen – må hun med sin rutine betegnes som en af USAs absolut største indenfor genren.

Når hun træder op på intimscenen i Luther Kirken i Randersgade 3, bliver det med en duo og et nyt album i bagagen. Hendes 12. anmelderroste album i eget navn, “Midnight, Hallelujah”, er netop udkommet. Og det er et album, der er konceptuelt, idet alle sangene på det kredser om menneskers forskellige forhold til religiøsitet og tro. En amerikansk anmelder har om musikken på albummet skrevet, at Jonatha Brookes “modige tilgang til sangskrivning er fuldt realiseret”. En anden, at det er “endnu et tankevækkende og begavet album”.

Af samme grund er der to store, eksklusive koncerter i vente.

Billetter à kr. 245 kan købes på Billetto eller à kr. 250 i døren.

Artikel også publiceret i Østerbro Avis

Please follow and like us:

  • 0
  • Share