Heather Bambrick: You’ll Never Know

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

You’ll Never Know er det forførende nye album af den canadiske jazzsangerinde, Heather Bambrick. Det er et album, hvorpå den prisvindende og anmelderroste sangerinde fint back’es-up af et top-tunet all-star hold af canadiske musikere. Og et album, hvorpå hun tilsyneladende helt ubesværet tager livtag med en række etablerede standards, omarrangerede popnumre og ditto teatermusikstykker. Det lidt pæne album – der i momenter næsten læner sig op af det, man kan kalde underholdningsmusik – åbner med Warren & Dubins kendte standard, I Only Have Eyes For You, og fortsætter med fint akkompagnement over i Cockburns popnummer, Lovers In a Dangerous Time og Nat King Coles I Can’t See For Looking. Alt forløses med overskud, livsglæde og gnist. Teknisk er der overskud – hver enkelt musiker, sangerinden, konstellationen som helhed gør det godt (især saxofonisten John Johnson og trompetisten Chase Sanborn brillerer) – men kunstnerisk savner jeg alligevel noget kant, noget nerve, noget nødvendighed. Det hele bliver for vagt, for udvisket, for ensartet og konturløst – trods enkelte højdepunkter som f.eks. nummeret, A Time For Love.

****  /  Eget selskab  /  69 min.

Please follow and like us:

  • 0
  • Share