Duchess: Laughing at Life

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

De tre nordamerikanske jazzsangerinder, Amy Cervini, Hilary Gardner og Melissa Stylianou – tilsammen Duchess – udsender med Laughing at Life deres andet fælles album – et album, der ligger meget i forlængelse af det første fra 2015. Dét var et album, der – som The New Yorker beskrev det – var ”straight from the heart”. Laughing at Life er tilsvarende: straight from the heart. Og dertil: straight forward. Som det første album fuld af vokal swingjazz, der med charme fornemt formidles af de tre dygtige sangerinder og deres back-up og special guests. Materialet består helt og holdent af gammelkendte ballader fra The Great American Songbook – standards som Swing Brother Swing, Laughing at Life, Stars Fell on Alabama, Ev’ry Time We Say Goodbye og On The Sunny Side of the Street. Standards, der alle ligger inde for samme storby-smilende, fedt swingende og aldrende subgenre. Det er en genre, der i min optik, let bliver pæn, og som også på dette album er faretruende nær ved. Men Duchess formår at holde balancen – især på nummeret, Everybody Loves My Baby, som i øvrigt byder på fornemme soli af klarinettisten Anat Cohen.

****  /  Anzic Records  /  55 min.

Please follow and like us:

  • 0
  • Share