Alejandro Sancho: Tangos

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Den herboende argentiner, Alejandro Sancho, er en virkelig dygtig guitarist. Det er der i forvejen en del musikere, der ved, eftersom han har været sideman for flere af disse – både  i studier og på scener, men med Tangos giver han sig også for alvor til kende overfor os andre. Tangos er således hans helt eget soloalbum – et album, hvorpå han ikke overraskende spiller tango, klassikere såvel som egne. Det nøgne udtryk, som både er solistens lod og ønske, giver lytteren en fascinerende intim oplevelse og efterlader i hvert fald hos mig det indtryk, at Sancho både elsker og mestrer sit hjemlands musiktradition med al dens passion, stoicisme og dobbelttydighed. Han har da også ”øvet” sig i mange år, og det betaler sig – kan man høre – for musikken på Tangos er virkelig fin, stringent og gribende. Blottet for leflen. Gennemført seriøs. En nydelse at lytte til. Teknisk såvel som kunstnerisk.

****  /  Eget selskab  /  37 min.

Please follow and like us:

  • 0
  • Share