Lucky Sailor: Juggling

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

MUSIKANMELDELSE

Lucky Sailor er lig med / et band, om man vil, ledet af Mikkel Thomas. Og EP’en, Juggling, er hans / bandets nye udspil – fem tracks, der tilsammen kan genrebetegnes som et miks af folk, blues, funk og beat. Stemningen i sangene og musikken er varieret, men overvejende eftertænksom og melankolsk, og udtrykket – det er generelt lidt råt og uraffineret, nostalgisk, retro-agtigt – solidt, men altså hverken innovativt eller fornyende. Tvært imod vil jeg mene, at Mikkel Thomas / Lucky Sailor læner sig for meget ind mod en tydelig inspirationskilde som Jeff Buckley og netop dét afslører en milevid kvalitetsafstand. Med sig i studiet har danskeren med kærligheden til Færøerne (og f.eks. det færøske label, Tutl) ikke desto mindre haft nogle habile musikere som Janus Kampmann, Jivin Cameron, Sten Larm Rasmussen, Michael Sunding og Anders Juul Nielsen. Og alle har gjort deres bedste (antager jeg) og i hvert fald skabt fundamentet for en solid og troværdig EP. Problemet er bare, at hverken øjne eller ører åbner sig mere af Lucky Sailors juggling.

*** / Tutl / 17 min.

Please follow and like us:

  • 0
  • Share