Wollesen Ferm: Heart in Hand

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

MUSIKANMELDELSE

Det musikalske slægtskab mellem den amerikanske trommeslager/percussionist, Kenny Wollesen, og den amerikansk/danske saxofonist, Ned Ferm, er udtalt. Det vidner deres første fælles album, Heart in Hand, om. De to har tidligere stået side om side som sidemen, men dette første fælles album vidner om, at de finder glæde ved samme musik, genre og subgenre. Da de samtidig er gode musikere med gode forbindelser og sans for hjertelighed, er Heart in Hand blevet et skønt album. Med sig i studiet har de haft Anders ”AC” Christensen på bas og Rune Kjeldsen på trommer. Og sammen har de fire skabt et album, hvorpå en solid musik formidles med hjerte via hånd. Musikken er på én gang minimalistisk og facetteret, enkel og kompleks, sjælfuld og ekspressiv. Lyt engang til et nummer som Down and Forward, og du vil forstå, hvad jeg mener. Ingen forhaster sig, ingen japper. Alle fordyber sig, alle bidrager – til skønheden og skarpheden. Og alle har udtryksstyrke! At albummet åbner og lukker med to standards eller evergreens er bare fjong – numrene Sonny Boy og Oh, What a Beautiful Mornin’ er simpelthen i Wollesens, Ferms, AC’s og Kjeldsens udgave fremragende tidsløse tidslommer.

*****  /  Stunt Records  /  45 min.

Please follow and like us:

  • 0
  • Share