Lauren Falls: A Little Louder Now

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

MUSIKANMELDELSE

Den canadiske jazzbassist og –komponist, Lauren Falls, er stadig ganske ung og talentfuld. Men allerede nu – med sit andet album, A Little Louder Now, som ganske vist udkommer hele ti år efter debutalbummet, The Quiet Fight – cementerer hun både som komponist, kapelmester og bassist, at hun er en ”stemme”, der er modnet og styrket og værd at lytte sig ind på. A Little Louder Now byder på syv nye, originale kompositioner (foruden en versionering af Youmans standard, I Want to Be Happy) og fælles for disse er, at de er skrevet med overbevisende styrke og forløst i et tilsyneladende let sammenspil med tenorsaxofonisten David French, guitaristen Trevor Giancola, pianisten Todd Pentney og trommeslageren Trevor Falls. Musikken fremstår moden, stringent og raffineret. Især numre som New View, A Little Louder og Disagree to Disagree er kompositioner, som med deres soniske teksturer, som antænder nysgerrigheden. Balancen mellem det selvsikre og sårbare er næsten synlig. Og den klæder helheden såvel som det enkelte nummer.

***  /  Eget selskab  /  48 min.

Please follow and like us:

  • 0
  • Share