Søren Bebe Trio: A Song For You

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Anmeldelse på netmagasinet gaffa.dk

I 2010 udsendte Søren Bebe Trio det stilfærdige, melankolske og melodiskejazzalbum From Out There. Albummet var rent ud sagt mesterligt.
Alene derfor er det med visse forventninger, man sætter opfølgeren, A Song For You, på. A Song For You lever næsten – men ikke helt – op til det, man kan forvente. Albummet er – som forgængeren – enkelt, stilfærdigt, melankolsk, melodisk. Ja, endog gribende.
Igen, igen består trioens udspil af et materiale, som primært bærer Bebes signatur. Undtagelsen er den amerikanske folkesang Oh Shenandoah, som imidlertid også er et af albummets mest formfuldendte kompositioner.
Enkelte af pianisten Søren Bebes kompositioner, holder ikke helt højde. Mange af dem besidder dog en stringens og klarhed, der er bemærkelsesværdig.
Bemærkelsesværdig er under alle omstændigheder samspillet mellem Bebe, trommeslageren Anders Mogensen og bassisten Niels Ryde. De tre er hver især velfunderede på deres instrumenter, men sammen synes de at løfte den enkeltes niveau. Derfor bliver A Song For You en næsten lige så nærværende, intens og stor oplevelse som forgængeren.
****
From Out Here Music / Gateway Music
41 min.

Please follow and like us:

  • 0
  • Share