Ron McClure Quintet: Ready Or Not

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Anmeldelse på netmagasinet gaffa.dk

Det danske jazzlabel, SteepleChase, står bag en bemærkelsesværdig scoring: Selskabet har signet den amerikanske kontrabasveteran, Ron McClure, og hans kvintet! Og dét siger altså ikke så lidt. Ron McClure – der tidligere har spillet med navne som Charles Lloyd, Joe Henderson, Lee Konitz, Michel Petrucciani, John Abercrombie, John Scofield og Randy Brecker – ernemlig en kapacitet. Så ægteskabet mellem ham og det lille selskab i Klampenborg har potentialet til at bane vej til det internationale marked.
Ready Or Not afslører – ikke overraskende – at Ron McClure ikke bare er i besiddelse af en enestående rutine, men også at han med afsæt i den kan skabe noget nyt og revitalisere noget kendt. Ron McClure har nemlig blik for det med at spotte nye talenter og evne til sammen med disse at kombinere historik og nytænkning. Dét gør han på Ready Or Not: Præsenterer nogle komplekse kompositioner og forløser disse med et enestående fokus på samspil.
Især hæfter man sig ved, at Ron McClure selv udgør et sikkert fundament og ved, at han generøst baner vej for unge talenter som saxofonisten Chad Lefkowitz-Brown og violinisten Gabe Terracciano. Især debrillerer som figurer på toppen af kransekagen.
****
SteepleChase Productions
71 min.

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Comments are closed.