YOUroLAND: Requiem – Snow Fall As Snow

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Anmeldelse på netmagasinet gaffa.dk

YOUroLAND er en dybt fascinerende, ny konstellation bestående af 1) DMA-vinderen, produceren, komponisten og musikeren, Christoffer Møller, og 2) den anerkendte og dog kunstnerisk rebelske operasangerinde, Andrea Pellegrini. Deres album, Requiem – Snow Fall As Snow, er resultatet af de tos på mange måder nyskabende eksperiment, der blander avantgardistisk, elektronisk musik med klassisk, akustisk musik og operasang. Tekstmaterialet er en blanding af gamle latinske messer og udvalgte europæiske digteres poesi gen(nem)skrevet af den unge, danske forfatter, Josefine Klougart. Kombinationen af alt dette – teksterne, kompositionerne, musikken, sangen og produktionen – har resulteret i et overvældende, sansemættet, pågående og dragende værk, som både udfordrer lytteren og dennes gængse opfattelse af, hvad genrerne hver især er og bør være. Albummet har karakter og fremstår som uhyre gennemarbejdet og vellykket. Det fremstår som et stilsikkert opgør med gængse genreopfattelser og må af samme grund virkelig anbefales.
****
Target Distribution
39 min.

Please follow and like us:

  • 0
  • Share