Turid Nørlund: Curtains

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Anmeldelse på netmagasinet gaffa.dk

Turid Nørlund er en forholdsvis ubeskrevet singer-songwriter herhjemme. Og dét til trods for, at hun har skrevet tre sange til det danske Melodi Grand Prix, har haft et internationalt dance hit med DJ Kjeld Tolstrup og har sunget kor med blandt andre Peter Gabriel på somaliske Maryam Mursals album The Journey.
Selv om Turid Nørlunds nye country- og folk-album, Curtains, er meget habilt og fremstår utroligt godt gennemarbejdet har det næppe potentialet til ændre på hendes kendthedsfaktor. For country og folk er og bliver noget andet end mainstream. Uanset kvaliteten. Og kunstnerens livsstil.
Helt igennem danske Turid Nørlunds Curtains er ikke desto mindre et fint og meget stringent folk-album, som – med lidt held – vil kunne give adgang til den internationale folk-scene. Sine steder lyder Turid Nørlund nemlig lidt som Marianne Faithfull – det gør hun f.eks. i Curtains første track It Has Just Begunog i albummets første single Lines In The Distance – og dét er altså en rusten stil og klang, som – kombineret med de fint konstruerede sange – har en umiddelbar appel.
***

GO’ Danish Folk Music

59 min.

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Comments are closed.