Hunger Pangs: Meet Meat

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Anmeldelse på Ivan Rods blog

Hunger Pangs er en jazztrio bestående af trompetisten Tomasz Dabrowski, guitaristen Marek Kadziela og trommeslageren Kasper Tom Christiansen. De tre – to unge polakker og en ung dansker – mødtes på Det Fynske Musikkonservatorium som studerende. Og nu har de altså begået et fælles album, som er optaget over tre omgange i henholdsvis Berlin og Odense. Trioen har undervejs i processen især interesseret sig for, hvilke konsekvenser, det har for musikken, at veksle mellem fravær og nærvær. Hvad gør det ved musikken, at et af instrumenterne et øjeblik tier? Resultatet af den undersøgelse er blevet et fascinerende, næsten avantgardistisk album, der naturligt nok har kapelmester Kadziela guitar i front. Albummet er komplekst, kantet og alt andet end møntet på mainstream. Det er fascinerende, pågående. Og præget af en aktiv lytten de samspillende imellem. I linernotes står der, at albummet udgør ”a vacation from bebop,” og dét er, hvad det er. En krævende ferie med elastikspring, trekking og riverrafting.
***
For Tune Productions
56 min.

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Comments are closed.