Katrine Suwalski & Another World: Message of Love

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Anmeldelse på netmagasinet gaffa.dk og i tidsskriftet CULTURES

Saxofonisten Katrine Suwalski har igennem tyve år stået i spidsen for orkesteret Another World, som med Message of Love udsender sit fjerde album. Message of Love er blevet til i et tæt samarbejde med tenorsaxofonisten John Tchicai, som døde nogle måneder efter indspilningen. Message of Love blev hans sidste studieindspilning.
Albummet afspejler med al ønskelig tydelighed, hvor levende og vidtfavnende en musiker Tchicai var. Man er således – som lytter – ikke i tvivl om, at orkesteret bliver beriget af hans åbenlyse nærvær og inderligt, enkle, ekspressive spil. Det er som om kombinationen – Suwalski og Tchicai – formår at forene deres kræfter i en smuk manifestation af appetit på kærlighed. Og i et ”sprog”, som på én gang emmer af jazz-, folk- og verdensmusik.
Message of Love består således af 11 smukke – og i flere tilfælde formfuldendte – kompositioner af Suwalski og af 11 små og mere u-raffinerede, improvisatoriske musikstykker – skabt af kollektivet i studiet.
Bedst fungerer Suwalskis kompositioner, fordi de har retning.
****
Gateway Music
70 min.

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Comments are closed.