Julian & Roman Wasserfuhr: Running

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Anmeldelse på netmagasinet gaffa.dk

De to tyske brødre, Julian og Roman Wasserfuhr, er noget af at makkerpar. Førstnævnte blev allerede som teenager anset for at være et af Tysklands største talenter på trompet, nogen sinde. Sidstnævnte blev – lidt mere moderat – anset for at være et af Tysklands store talenter på klaver. Som teenagere indspillede og udgav brødrene deres første fælles plade, Remember Chet. Salget, omtalen, opmærksomheden – omkring dén – sendte de to brødre en tur op i stratosfæren, i hvert fald over Tyskland. Running – den nu 26-årige Julians og 29-årige Romans nyeste album – vidner om både ungt talent og erfarings tyngde. Musikken til dette album – den er nyskrevet af brødrene – er baseret på en jazzkvartet – klaver, bas, trommer og trompet. Med sig på bas og trommer har brødrene således Benjamin Garcia Alonso og Oliver Rehmann. Plus øvrige gæsteoptrædene. Men det er naturligt de uadskillelige brødre selv, der udgør den bærende kraft i musikken. Og musikken? Den er strømlinet og smuk, gennemført og tilgængelig, varm og luftig. Men også flerdimensionel og udfordrende.
*****
ACT Music / Sundance
64 min.

Please follow and like us:

  • 0
  • Share