LIPS: HUNT

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Anmeldelse på netmagasinet gaffa.dk

LIPS er et lovende dansk orkester, som i 2012 debuterede med to pågående og svedige elektropopsingler, A Million Ways og We Chase The Stars. Singlerne fik masser af airplay og skabte grundlaget for orkesterets indtagelse af livescenen. Men så blev forsangeren, Loa Opstrup, ramt af en hjernerystelse, og alt gik i stå. Nu er hendes hjernebark imidlertid faldet til ro igen, musikken er blevet genoptaget, det tekstuelle univers videreudviklet (i seriøs retning), og her er den så – orkesterets ambitiøse opfølger – EP’en, HUNT, som rummer fem numre. Stadig er det umiskendeligt elektropop, LIPS, begiver sig af med at formidle. Elektropop, der trækker på klange og effekter, som dem, blandt andre Kim Wilde og Human League overdængede alverdens radiostationer og diskoteker med i 80erne, og som minder om de klange og effekter som eksempelvis Alphabeat og Quadron i dag repræsenterer på den danske elektropopscene. Numrene er godt gennemarbejdede, umiddelbart fængende, svedige. EP’ens første fire numre har alle hitpotentiale om end de efter denne anmelders mening har lidt for meget elektro, lidt for lidt basal, musisk krop. Overbevisende er EP ikke desto mindre.
***
Heart Beat Records / Warner Music

Please follow and like us:

  • 0
  • Share