Carsten Dahl Trio: A Good Time

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Pianisten Carsten Dahl, bassisten Lennart Ginman og trommeslageren Frands Rifbjerg åbner deres standardudgivelse med en forfriskende og aldeles fornøjelig version af Cole Porters klassiker, Love For Sale. Uanset om man kender Dahl eller trioen – eller tilhører det mindretal, der ikke kender hverken kapelmester eller trio – vil man med stor sandsynlighed – efter få sekunder (læs: A Good Time) i selskab med Carsten Dahl Trio – blive ramt af forbløffelse over den lethed, hvormed trioen fornyer det absolut kendte materiale, herunder åbningsnummeret. Både Dahl, Ginman og Rifbjerg leger sig igennem Love For Sale, så man som lytter glemmer, hvor alvorligt det egentlig er – det der med kærligheden, der kan prissættes. Når udgivelsens andet nummer er en pastiche over Leigh Harlines When You Wish Upon A Star, er der simpelthen ved at gå hat og briller (læs: Walt Disney) i den. Og dog! Dét nummer – og de følgende – er så udfoldede og veludførte af de tre danskere, at man bare overgive sig og nyde det sprælsk legende, teknisk velfunderede og kunstneriske ypperlige, der kendetegner albummet som helhed. A Good Time er et overskudsbetonet, legende let og virkelig mange facetteret album.

*****  /  Storyville Records  /  69 min.  /  Også anmeldt på netmagasinet gaffa.dk

Please follow and like us:

  • 0
  • Share