Trinelise Væring: Oh Purity

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

FILMANMELDELSE    Danske Trinelise Væring er en musiker, der ikke lader sig begrænse af hverken genrer eller medie. Hun har genremæssigt især markeret sig indenfor jazz og rock. Men hendes nye album, Oh Purity, er indie-rock om noget – beslægtet, udtryksmæssigt med blandt andre Rickie Lee Jones. ”Albummet” er udgivet – ikke på LP eller CD, men – på USB. Og dén USB rummer meget andet og mere end musik. Herunder en film: godt 38 minutters ”dokumentar” som både indeholder kapelmesterens intro til værket og optagelser fra en live-performance, som – efter alt at dømme – er blevet skabt med henblik på ”filmoptagelsen”. Filmen er prof, både i lys, lyd og klip og fungerer i den forstand godt som forklarende element, om end den også må siges at være konventionel i sin karakter. Som helhed betragtet er kombinationen af musik, film og pressemateriale (som alt sammen findes på USBen) dog godt tænkt og anvendelig – hvis modtageren er promoter eller arrangører f.eks. Hver især vil elementerne også fungere på nettet. Alene derfor er set-up’et godt tænkt og udført.

****  /   Word of Word Records  /  38 min.  /  Også anmeldt på netmagasinet gaffa.dk

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Comments are closed.