ØBRO LIT 2014

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Mandag den 1. december kl. 19:30 bliver forfatteren og dramatikeren Astrid Saalbach – som den første af tre etablerede forfattere fra Østerbro – interviewet live i Luther Kirken i Randersgade. Bemærk, at der er gratis adgang!

Saalbach, og de følgende forfattere – Benn Q. Holm og Morten Brask – vil alle blive interviewet i kirken af journalist og redaktør Ivan Rod, som i øvrigt er leder af Cph Interlit og medlem af menighedsrådet i Rosenvængets sogn. Men i tilfældet Saalbach vil interviewet helt ekstraordinært blive i forbindelse med, at sognets litterære café drøfter forfatterens seneste roman, ”Klapperslangen”.

Publikum vil med andre ord ikke bare få mulighed for at møde forfatteren og høre hende fortælle om romanen. Publikum vil også få mulighed for at stifte bekendtskab med sognets litterære café, der sædvanligvis ledes af sognetpræst Kristine Gustav og boghandler Allan Olsen, som også er medlem af menighedsrådet.

Interviewet med Astrid Saalbach vil kredse om ”Klapperslangen”, der handler om en midaldrende kvindelig dramatiker, ved navn Astrid Saalbach, som pludselig for første gang i sit bemærkelsesværdigt karriereforløb oplever modstand og begynder at tvivle på sit eget værd som dramatiker. Det er om svigt, tvivl, selvværd, dobbelttydighed, interviewet vil kredse.

Næste live-interview finder sted den 16. december fra kl. 17. Her vil du kunne høre Benn Q. Holm blive interviewet.

Please follow and like us:

  • 0
  • Share