Ran Blake & Christine Correa: The Road Keeps Winding

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Pianisten, Ran Blake, og vokalisten, Christine Correa, fortsætter med dette album deres hyldest til den amerikanske sangerinde, Abbey Lincoln, som døde i 2010. The Road Keeps Winding bærer således undertitlen, Tribute to Abbey Lincoln volume two. Men – selv om jeg har et meget afbalanceret forhold til Lincoln og hendes efterladte værk – er jeg ikke begejstret. Tvært imod opfatter jeg The Road Keeps Winding som anstrengende. Correa er alt for skarp og alt for forceret, næsten blottet for raffinement i sin versionering af Lincolns sange. Og det uanset om hun synger Lincolns egne sange, eller sange som Lincoln ”bare” udødeliggjorde. Et par gode eksempler er numrene, The Heel og The River som i Correas versionering næsten udløser psykoser. Numrene er som blottet for skønhed og attraktion, idet Correa næsten råber, som var hun en eskimo, der var faret vild på indlandsisen og råbte om hjælp for at finde en vej tilbage til civilisationen. Ikke at albummet virker amatøristisk, men det fremstår som kunstnerisk afsindig smalt – hvilket Lincoln ikke selv var. Derfor gør duoen også den afdøde stjerne en bjørnetjeneste med deres hyldest.

**  /  Red Piano Records  /  51 min.

Please follow and like us:

  • 0
  • Share