En crooner af format i Luther Kirken

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Det er en crooner af format, en helt enestående sanger, der giver en eksklusiv, intim koncert i Luther Kirken lørdag den 25. april kl. 20.

Anmelderne er enige: Claus Hempler er en sanger uden sidestykke i dansk pop-rock. En sanger, der har evnen til at skabe en fortættet stemning og suge sit publikum ind i sit musikalske univers. Blandt andet derfor har han modtaget flere priser og i 2005 en DMA som ”Årets Danske Sanger”.

Han er født i 1970, voksede op i Odense, dannede i 1981 rockgruppen Fielfraz, men i de seneste år har dels koncentreret sig om en solokarriere, indspillet og udgivet egne numre og cover-numre af Billie Holiday, Frank Sinatra og Leonard Cohen, dels optrådt i duoer med henholdsvis Dicte og Mika Vandborg og endelig haft centrale roller i stort opsatte teaterkoncerter på blandt andet Gasværket og Betty Nansen.

Lørdag kan han opleves i duoformat med Mika Vandborg.

Billetter à kr. 100 kan købes på https://billetto.dk/events/claus-hempler eller i døren, som åbnes kl. 19:30.

Nyhedsartikel også publiceret i Østerbro Avis

Please follow and like us:

  • 0
  • Share