Afrikansk gospel- og soul-koncert i Luther Kirken

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Lørdag den 2. maj kl. 16 slår Rosenvængets Sogn – i samarbejde med den vestafrikanske kirke: Eglise Internationale Du Saint-Esprit – dørene op til et brag af en fest: en gospel-, blues- og soulkoncert med besøg af både afrikanske, afro-europæiske og afro-amerikanske kunstnere.

Den vestafrikanske kirke har i snart to år på deltid lejet sig ind i Luther Kirken, hvor den hver fredag aften og søndag eftermiddag afholder gospelgudstjenester – hvortil der i øvrigt er fri adgang. Kirken består af kristne fra vidt forskellige, primært fransktalende afrikanske lande – bl.a. Elfenbenskysten, Togo og Benin – og afholder sædvanligvis sine gudstjenester på fransk og engelsk.

Men Eglise Internationale Du Saint-Esprit gør altså på lørdag et ekstra nummer ud af det hele for at markerer sin egen 5års-dag. Og da vil man for bare 100 kr. (som betales i døren) kunne tage del i festgudstjenesten og høre en række meget store gospel-, blues- og soulsangere fra de tre kontinenter.

Også trykt i Østerbro Avis

Please follow and like us:

  • 0
  • Share