Kwamie Liv live på Trailerpark Festival, Royal Stage

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Man kan undre sig over, hvor de kommer fra: de åbenlyse sangtalenter, som af og til dukker op, tilsyneladende ud af det blå. Men op dukker de.

Et af de nye sangtalenter, dansk/zambiske Kwamie Liv, stod på Royal Stage i Trailerpark fredag aften.

Indtil for nylig var hun ”en hemmelighed” her til lands. Men med masser af blogomtale, store interviews (især i udlandet), en live-debut i Frankrig og en EP, skabt med produceren Baby Duka, er hun med høj hast ved at slå sit navn fast, også i Danmark. Og dét forstår man. For ikke bare er det med hypnotisk kraft, hun håndterer sin mørke R&B/pop. Det er også med magnetisk karisma, hun indtager en scene. I dette tilfælde: Trailerparks hovedscene.

Kwamie Liv gik fredag aften selvsikkert på Royal Stage og gav en koncert, hvori hun med behændighed miksede elektronisk pop og R&B og hele tiden var i direkte kontakt med sit publikum. Hendes optræden var ublufærdig, fokuseret og insisterende.

Når hun sang åbningsnummeret 5 AM, som er hendes første single (og som allerede har hittet på Det Elektriske Barometer og på P6 Beat), eller når hun sang Lost in the Girl eller aftenens suverænt bedste nummer, Higher – alt gjorde hun med en autoritet, som var hun født på en scene.

Nok var der passager i koncerten, hvor monotonien truede. Hvor mørket var ved at lukke sig om det hele. Men Kwamie Liv formåede altid at lukke op, inden det skete. Godt hjulpet på vej af sine sidemen og en rigtig god lyd og et rigtig godt lys.

Der er ingen tvivl om, at Kwamie Livs evne til at balancere, hendes evne til at besidde en scene, hendes talent for at synge og hypnotisere sit publikum rummer et fascinerende stort perspektiv for fremtiden.

****  /  Koncert også anmeldt på netmagasinet gaffa.dk

Please follow and like us:

  • 0
  • Share