Massage for høresansen

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Når Signe Høirup Wille-Jørgensen aka Jomi Massage lørdag den 7. november kl. 20 går på scenen til en intim solokoncert i Luther Kirken, Randersgade 3, er der noget ekstraordinært i vente. For Jomi Massage er en ekstraordinær kunstner.

Da musikmagasinet Gaffa i juni 2015 offentliggjorde en liste over ”11 essentielle kvindelige danske musikere” igennem de sidste 100 år var hun en af disse 11. Hun har en fortid i støjrockgrupperne Murmur og Speaker Bite Me, men er i dag mest kendt for sit soloprojekt, Jomi Massage, hvormed hun pladedebuterede i 2004 og senest har udsendt pladen, “Primitives”. Gaffas anmelder gav den plade 5 stjerner og kaldte dødssangene “intense, gåsehudsfremkaldende og begavede”.

Jomi Massage er rå og blid, fuld af kontrast i sit udtryk, intens, eksplosiv og vidtfavnende. I skrivende stund brygger hun stadig på, hvad hun skal stille op med koncerten i Luther Kirken, ”men en ting er sikker,” siger hun. ”Rummets klang skal bruges, fyldes og tømmes med den ømhed og nærgående facon, der kendetegner Jomis univers: det evigt nysgerrige og eksperimenterende. Nye og gamle sange vil finde deres helt egne veje.”

Billetter à 100 kr. på https://billetto.dk/en/events/jomi-massage-solo eller i døren.

Nyhedsartiklen også publiceret i Østerbro Avis

Please follow and like us:

  • 0
  • Share