Vokaljazz i verdensklasse

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Det er et af vokaljazzens verdensnavne, Luther Kirken kan præsentere, når den under Vinterjazzfestivalen lørdag aften kan slå dørene op til en intim kirkekoncert med svenske Viktoria Tolstoy. Sangerinden, med de russiske aner – hun er oldebarn af den kendte forfatter, Leo Tolstoy – er kendt for sin melodramatiske evne til at give det smukke et sårbart præg og det bitre en sødme. Og det vil ganske givet blive særlig tydeligt, når der som her, bliver tale om en intim kirkekoncert. I Luther Kirken vil sangerinden blive akkompagneret af pianisten, Jacob Karlzon, som har har arbejdet sammen med i mere end 15 år og med hvem, hun har perfektioneret samspillet. De to udviser tilsammen respekt for jazzens standards, tilfører den nye dimensioner og finesser og har simpelthen det, der skal til for at kalde den et hovednavn under Vinterjazzfestivalen.

Billetter à kr. 200 kan købes på https://billetto.dk/en/events/viktoria-tolstoy eller i døren.

Nyhed også publiceret i Østerbro Avis

Please follow and like us:

  • 0
  • Share