Lauren Bush: All My Treasures

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Den canadiske jazzsangerinde, Lauren Bush, flyttede for nogle år siden til London i håb om der at få gang i sin karriere. Og ét kan man med stor sikkerhed konkludere: Hun har mødt nogle af Londons bedste jazzmusikere, for dem hun har med sig på debutalbummet, ”All My Treasures”, er virkelig gode. Albummets materiale er old-school vokaljazz – standards såsom ”I’ve Got Just About Everything I Need”, ”I’m Gonna Sit Right Down And Write Myself a Letter” og ”Sweet Georgia Brown”. Og to ting kan man konstatere: 1) Lauren Bush har et lysende talent / en lovende vokal, og 2) hun har evnet at samle nogle musikere omkring sig, som helt åbenlyst kan bidrage til forløsningen af balladerne, der er arrangeret suverænt af pianisten, Liam Dunachie. Forløsningen er flot, lys og let som fjer, samtidig med at den rummer masser af detaljer og kompleksiteter. ”All My Treasures” virker gennemarbejdet, virkelig godt produceret og uhyre lyrisk. Lyden er fortættet, næsten organisk og sanselig – i soli såvel som i sammenspil, hvorfor vokaljazzen også drager.

****  /  Eget selskab  /  53 min.

Please follow and like us:

  • 0
  • Share