Gliemann/Dürfeld: Modern Lovesongs for Adult Girls

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Makkerparret, Kæv Gliemann og Helge von Dürrfeld, har en fælles fortid i Det Neodepressionistiske Danseorkester (DND) og i Eurobeat. DND huserede i 90erne Danmark med new wave, medens Eurobeat huserede Danmark med en mørk synthpop. Efter mellemliggende år med andre arbejdsopgaver har Gliemann og von Dürrfeld nu ”genopfundet” sig selv i et set-up med navnet, Gliemann/Dürfeld, og med en række moderne, langsomt fremadskridende kærlighedssange for voksne piger – sange der er som pasticher over nogle af Leonard Cohens berømte sange. ”Modern Lovesongs for Adult Girls” er i den forstand kopivarer – elektrificerede og forfladigede ganske vist, men ikke desto mindre kopivarer, der bare er blevet tilsat et – måske ironisk, måske seriøst – tvist, og som under alle omstændigheder rummer en klar patos. Numre som ”Armani”, ”Pale Blue Eyes”, ”Cosmic Dancer” og ”Dance, Dance, Dance” er uhellige ballader. Velfungerende ballader. Men også problematiske ballader, netop fordi de er pasticher.

***  /  LongLife Records  /  47 min.  /  Også anmeldt i netmagasinet gaffa.dk

Please follow and like us:

  • 0
  • Share