Albumaktuelle Jonatha Brooke på turné i Danmark

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

I begyndelsen af februar 2017 vil amerikanske Jonatha Brooke endnu engang lægge vejen forbi Danmark. Denne gang giver den albumaktuelle singer-songwriter fire koncerter – alle øst for Lillebælt.

Jonatha Brooke er for mange singer-songwritere et forbillede. Hun er en eminent sangskriver, sanger og guitarist, kendt for sine gribende tekster og sine komplekse harmonier. Hendes musik er tekstbaseret, virtuos og original folkrock, der naturligt indplacerer hende i arvefølgen efter Woody Guthrie, og efter mere end 35 år på scenen kan hun i dag betegnes som en af USAs absolut største indenfor genren.

Når hun i februar kommer til Danmark bliver det med en duo og et nyt album i bagagen. Hun har således for nylig udgivet sit 12. album i eget navn, “Midnight, Hallelujah”. Dét album er konceptuelt, idet alle sangene kredser om menneskers forskellige forhold til religiøsitet og tro. En amerikansk anmelder siger om albummet, at Jonatha Brookes “modige tilgang til sangskrivning er fuldt realiseret”. En anden, kalder det “endnu et tankevækkende og begavet album”.

Helt i tråd med albummets temaer, lægger sangerinden denne gang ikke bare vejen forbi de etablerede spillesteder, Klaverfabrikken i Hillerød og Dexter i Odense, hun indleder sin danske turné med to eksklusive kirkekoncerter på Østerbro i København.

Koncertdatoer i Danmark:

02.02 Luther Kirken, Østerbro

03.02 Luther Kirken, Østerbro

05.02 Klaverfabrikken, Hillerød

08.02 Dexter, Odense

Artikel også publiceret i netmagasinet gaffa.dk

Please follow and like us:

  • 0
  • Share