Søren Lee: Diversity Trio

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

MUSIKANMELDELSE    Til etablering af konstellationen, Diversity Trio, har den danske guitarist, Søren Lee, hentet bassisten, Linley Marthe, og trommeslageren, Niclas Campagnol, ind. Helt ind. I et studie. Og der har de tre – tilsyneladende helt ublokeret – indspillet det nye album, der består af en skiftevis energisk og drævende (under alle omstændigheder medrivende) form for funky jazz, med strejf af bluesrock. Albummet åbner med den uimodståelige energiudladning, New Possibilities, og fortsætter med den inderlige ballade, Ma Chérie Eva – numre, der tilsammen meget klart indikerer, hvad albummets spændvidde som helhed er. Tredje nummer, Diversity, er endnu en energiudladning, og dermed er vi i gang – med et ”diverst” og dog fokuseret album, der meget naturligt bærer Søren Lees prægnante og stilsikre fingeraftryk. Det er dét aftryk, der – mere end noget andet – gør albummet så vedkommende og dragende. Dét – og Søren Lees lige så prægnante og stilsikre kompositioner.

****  /  SLEE Productions/Gateway Music  /  49 min.

Please follow and like us:

  • 0
  • Share