Alejandro Sancho: Tangos II

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

MUSIKANMELDELSE Den herboende, argentinske guitarist, Alejandro Sancho, imponerede, da han for to år siden udsendte sit første soloalbum med tangomusik. Nu kommer hans andet soloalbum så, Tangos II, der er et lige så fint, stringent og gribende album, som debuten var det. Igen-igen er der tale om et miks af egne numre og standards – i alle tilfælde smukt spillede tangoer uden dikkedarer. Fremført enkelt, ligefremt, følsomt. Og med sans for tangoens karakter, temperament og tristesse. Igen-igen er der noget nøgent over udtrykket. Noget sensitivt. Intimt. Passioneret. Og nok så væsentligt: Musikken kan indledningsvist forekomme lidt for nedbarberet, men med gentagne aflytninger opdager man, hvor detaljerig arrangementerne og ciseleringerne er. Hvor virtuost og raffineret Alejandro Sancho formidler dramaerne. Af alle elleve numre er El Ciruja mit foretrukne. Nummeret er skrevet af E. de la Cruz og A. Marino og rummer alle aspekter af Alejandros kunstneriske forædling. Nummeret er uhyre smukt, sammensat og helstøbt.

**** / Gateway Music / 36 min.

Please follow and like us:

  • 0
  • Share