New Orleans High Society: New Orleans High Society

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

MUSIKANMELDELSE New Orleans High Society er gruppe af forholdsvis unge, amerikanske musikere, som har kærligheden til New Orleans jazzen tilfælles. Og New Orleans High Society er samtidig titlen på deres første fælles album – et album der med al ønskelig tydelighed viser, at de syv sangere/musikere i gruppen elsker musikkens ophav. De står selv bag alle arrangementer, og stilen som sådan – den er drævende, kantet, upoleret. Med et andet ord: autentisk. Et nummer som Creole Love Call er et godt eksempel. Det emmer af sved og røg, alkohol og mørke. Sender umiddelbart lytteren på en rejse til de lavtliggende områder i Mississippi, til sumpene, alligatorlandet. Et nummer som Ice Cream sender til gengæld én ud på gaderne i den kreolske storby, hvor man er omgivet af dansende, festende, livsglade mennesker en masse. Men selv om udtrykket som sådan fremstår sanselig autentisk, lader det også – for denne lytter – noget tilbage at ønske omkring teknikalitet og æstetik. For vel er der noget smukt ved at gå efter det beskidte, det støvede, det uhøjtidelige, men der er også noget smukt ved at raffinere. Og det element savner jeg altså på albummet. Det raffinerede.

*** / Slammin Media / 46 min.

Please follow and like us:

  • 0
  • Share