Sam Braysher Trio: Dance Little Lady, Dance Little Man

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

MUSIKANMELDELSE

Den unge, talentfulde, britiske altsaxofonist, Sam Braysher, har med sin landsmand, kontrabassisten Tom Farmer og den catalanske trommeslager og vibrafonist Jorge Rossy skabt en virkelig interessant europæisk jazztrio. Og albummet Dance Little Lady, Dance Little Man er beviset herpå. Som på debutalbummet fra 2017 Golden Earrings – der var et duoalbum med den amerikansk pianist Michael Kanan – tager Sam Braysher på sit nye album (hovedsageligt) livtag med store standards – numre som Dextor Gordons For Regulars Only, George Gershwins Walking the Dog, Antonio Carlos Jobims One Note Samba, Richard Rodgers’ The Sweetest Sounds og Hoagy Carmichael og Frank Loessers Heart and Soul. Og Sam Braysher og hans to sidemen gør det med en overraskende lethed og snilde, uden dikke-darer, uden ståhej, lige på, enkelt og rent. Ydmygt og ærligt, fristes jeg til at sige. I respekt for forlæggene. Ikke bundet af disse, men tydelig med kærlighed til dem, og kærligheden får det hele til at vokse i moderne retning på et godt produceret album.

**** / Unit Records / 44 min.

Please follow and like us:

  • 0
  • Share