Jonathan Bauer: Sings & Plays

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

MUSIKANMELDELSE

Musikken ruller energisk på Jonathan Bauers nye album. Multitalentet, trompetisten og sangeren, som især er kendt fra sit arbejde med det Grammy Award vindende New Orleans Jazz Orchestra, har således skabt sit eget jazzorkester med en a-liste af musikere fra New Orleans. Sammen med dem tager han livtag på en række standards som Days of Wine and Roses, It Could Happen to You og Our Love is Here to Stay. Og det vel at mærke på en solid vis – med instrumental pondus, et eminent sammenspil og stærke præstation af bl.a. Ryan Hanseler på klaver, Alex Dyring på bas og Mike Clement på guitar. Bauers eget spil på trompeten er stærkt, fokuseret og sikkert. Til gengæld lader hans vokal lader noget tilbage at ønske. Stemmen forekommer mig uskolet, grænsende til usikker. Dén er klart det svage led i instrumenteringen på et album, der vitterligt fører lytteren til New Orleans, og som på én gang udviser respekt for forlæg og traditioner, men også byder på innovative tiltag og fornyelser.

****  /  Slammin Media  /  36 min.

Please follow and like us:

  • 0
  • Share