Total Hip Replacement: Anyankofo

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

MUSIKANMELDELSE

Danske Total Hip Replacement er et stort orkester med syv musikere, der tilsammen er kendt for deres energiske, elektroakustiske, groovy musik – musik, der emmer af Afrika og Caribien, og som sådan kan genrebetegnes som verdensmusik, selv om det i tilfældet Anyankofo alt andet lige vil være mere præcist at tale om et miks af ghanesisk highlife, reggae, dub og pop. Albummet, Anyankofo, er indspillet i Ghana i et åbenlyst frugtbart samarbejde med producer Kwame Yeboah (der har produceret indspilninger for bl.a. Cat Stevens, Craig David og Pat Thomas foruden en række lokale musikere). Den nye, originale musik fra Total Hip Replacement er medrivende, legesyg og kendetegnet ved et fedt groove og vellykkede samarbejder med kunstnere som Asi Renie, Pat Thomas, Rocky Dawuni, Worlasi og Kwashibu Area Band. Jeg vil ikke tøve med at kalde det nye album septettens bedste til dato. Det er organisk, sanseligt, varmt og intenst. Og samtidig helt åbent og glædesstrålende i invitationen til kontakt og dans.

****  /  Eget selskab  /  44 min.

Please follow and like us:

  • 0
  • Share