Shiri Zorn & George Muscatello: Into Another Land

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

MUSIKANMELDELSE

Deres duooptrædener bliver i hjemlandet, Canada, beskrevet som originale, berusende, sjælfulde, overraskende, kraftfulde og himmelske. Jeg har aldrig selv oplevet dem på scenen, men jeg synes ikke umiddelbart, at superlativerne er så forenelige med oplevelsen af musikken på deres album, Into Another Land. Vel kan jeg høre kvaliteterne i Shiri Zorns vokal og i George Muscatellos guitarspil foruden den kvalitet, de sammen skaber (i øvrigt med slagtøjsmesteren Mauricio Zottarelli som tredje mand). Men oplevelsen af musikken på anlægget er lidt éndimensionel, fattig og flad – uanset musikernes kvaliteter. Om det skyldes, at det visuelle også tæller med, når livepublikum udtaler sig, eller om det bare ikke er lykkedes canadierne at få sanseligheden og udtryksstyrken med over på albummet, ved jeg ikke. Men faktum er, at albummet er blevet indspillet under Corona-luck-down – fordi de to (måske tre) ikke kunne komme ud og optræde – og at dette album er resultatet af deres ophold i studiet. Nogle af sangene på albummet er afprøvet på scenen, andre er skrevet specifikt til albummet og atter andre spontant opfundet i studiet. Og vel er der kvaliteter – men alt i alt bliver oplevelsen også lidt flad.

***  /  Eget selskab  /  38 min.

Please follow and like us:

  • 0
  • Share