Frank Carter & The Rattlesnakes: Dark Rainbow

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

MUSIKANMELDELSE

Frank Carter & The Rattlesnakes er et britisk band, der spiller en form for vokalbaseret musik, som genremæssigt balancerer mellem postpunken, rockmusikken og den gotiske alt-rock. I spidsen for bandet står Frank Carter himself – en right-in-your-face-type, som med sin næsten croonende vokal og sit pågående kropssprog overbeviser om, at han og bandet har noget alvorligt på spil. Bandet, der til sommer vil kunne opleves på Roskilde Festival, brød igennem den britiske punkscenes lydmur i 2015 og har siden bidt sig fast på den scene, som bandet oven i købet har formået at udbygge. Bandets nye studiealbum, Dark Rainbow, er dets femte. Og dét vil ganske givet øge publikumstilstrømningen, for musikken herpå har nok sit fundament i førnævnte genremiks, men der er også nye dimensioner, dybder og horisonter i musikken på Dark Rainbow. Øjebliksbilleder er blevet erstattet af refleksioner, erindringer, selvindsigter og narrative fortællinger. Og det har givet det kunstneriske udtryk en ny form for autenticitet. Musikken på Dark Rainbow fremstår således på én gang rutinepræget, frisk fra fad, dyb og modig. Djævelsk dramatisk.

****  /  International Death Cult/AWAL Recordings  /  38 min.

Please follow and like us:

  • 0
  • Share