Disaster Pony: Disaster Pony

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

MUSIKANMELDELSE

Canadiske Disaster Pony’s debutalbum er en groovy, pågående, ja, decideret insisterende størrelse. Visionen var fra start at skabe et dansabelt og dog eksperimenterende saxofon-jazz-album, som genremæssigt lånte lidt af her og der, men i bund og grund lænede sig op ad den elektroniske musik, selv om alle grooves og samples skulle skabes på stedet (d.v.s. i studiet). Dén vision er, mener jeg, klart blevet indfriet. Saxofonisten Gordon Hyland, trommeslageren Adam Hindle og guitaristen Ian Docherty har vitterligt – sammen med andre fem fremmelige musikere – formået at skabe et groovy, dansabelt og eksperimenterende univers, som ikke lefler for skønheden, men benytter sig af rå, kantede og brutale former og finesser. Musikken er krads og skarp, lidt vild og lidt voldsom. Men produktionen top-tunet. Et næsten hysterisk morsomt og dog meget stringent og stilsikkert nummer som Dead Neon & The Noon Sun er det hele værd. Netop i dét er produktionens kvalitet – og hele projektets mål og kontrollerede vildskab – åbenlyst samlet.

****  /  Lovetown Records  /  38 min.

Please follow and like us:

  • 0
  • Share