Kenneth Dahl Knudsen: Clockstopper

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Anmeldelse på netmagasinet gaffa.dk

Den danske jazzbassist, Kenneth Dahl Knudsen, blev i 2010 kåret som Årets nordjyske jazzmusiker. Samme år udsendte han sit debutalbum, Strings Attached – et meget personligt og præcist, melodisk, melankolsk album, som fik endog meget gode anmeldelser.
Opfølgeren, Clockstopper, er kun Kenneth Dahl Knudsens andet album i eget navn, men det er et fuldt ud lige så godt gennemført album som det første. Det er et album, der – i lige så stor udstrækning som det første – vidner om klasse, international klasse.
Bag sig har Kenneth Dahl Knudsen endnu engang den israelske guitarist Gilad Hekselman og den polske trompetist Tomasz Dabrowski, foruden den amerikanske saxofonist Jaleel Shaw, den amerikanske trommeslager Johnathan Blake, den danske trækbasunist Jonas Lindh og den ligeledes danske pianist Søren Møller.
I Skyline studiet i New York har dén konstellation indspillet et album, der er et suverænt mix af melodisk kompositions- og impulsstyret improvisationsmusik.
Et nummer som Couchophopia rummer essensen af albummet. Nummeret er personligt og præcist, melodisk og rigt facetteret, international klasse.
Good work!
****
Long Life Records
50 min.

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Comments are closed.