Marc Copland: Some More Love Songs

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Anmeldelse på netmagasinet gaffa.dk

Den amerikanske pianist, Marc Copland, udgav i 2005 albummet Some Love Songs. Hans nye album, Some More Love Songs, er ikke overraskende en opfølger: Et album, der – som det første – byder på jazzstandards af den mere romantiske slags. Tag bare det første nummer på Some More Love Songs: Joni Mitchells I Don’t Know Where I Stand, eller det andet nummer for den sags skyld, Richard Rogers’ My Funny Valentine… og albummets karakter som helhed er klart markeret op: Albummet består af sikre, romantiske jazzstandards / -”hits”, om man vil.
Nogle sådanne kan meget let sende et album over i afdelingen for det forudsigelige / kedelige / mainstreamagtige. Some More Love Songs har da heller ikke egentlig kant, og alligevel er det værd at lytte til på grund af trioens monumentale ro og på grund af de tres fornemme samspil og lige så fornemme soli.
Som på det første album består Marc Coplands jazztrio af kapelmesteren selv på klaver, Drew Gress på bas og Jochen Rueckert på trommer. Og sammen gør de tre altså opfølgeren til en meget lytteværdig tur ud på romantiske togter.
****
Pirouet
49 min.

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Comments are closed.