Bushman’s Revenge: A Little Bit Of Big Bonanza

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Anmeldelse på netmagasinet gaffa.dk

Forestil dig en kombination af Jimi Hendrix og Ibrahim Electric, Jeff Beck og Elvin Jones! Og foran dig materialiserer Bushman’s Revenge sig: en norsk powerjazztrio, der med elguitar, elbas og trommer leverer en omgang hård jazzrock eller elektrisk powerjazz, der i dén grad slår benene væk under dig.
Sådan er Bushman’s Revenges musik: pågående, ekspressiv og eksplosiv. Trioen, der består af Even Helte Hermansen på guitar, Rune Nergaard på bas og Gard Nielsen på trommer spiller musik af en uhyre høj kunstnerisk kvalitet og med en lige så høj puls. Den spiller musik, der ikke kan neglicheres. Musik, der tvært imod insisterer på at blive hørt! Og som af samme grund har banet vejen til noget, der ligner et velfortjent, internationalt gennembrud for de tre nordmænd.
Musikken er bemærkelsesværdig, på én gang enkel og kompleks. Den er resultatet af tre dygtige musikeres forsøg på at få fat om en egentlig substans, for dermed at udvikle og forædle musikkens svar på RAW FOOD.
Tag et nummer som No More Dead Bodies For Daddy Tonight! Alene titlen giver et hint om nummeret uhøjtidelighed og insisteren.
****
Rune Grammofon
48 min.

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Comments are closed.