Kim Sagild: Gå

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Anmeldelse på netmagasinet gaffa.dk

Guitaristen Kim Sagild er en gammel rotte i dansk rock. Kendt fra samarbejder med Nanna Lüders, Thomas Helmig, Kasper Winding, Nikolaj Steen, Sanne Salomonsen, Søs Fenger og Moonjam blandt mange andre. Han er en mand med masser af rutine – og livserfaring – men ganske givet også en mand med en stadig trang til at søge nye veje. Han er for eksempel optaget af det at gå på Caminoen, hvilket afspejles på hans solo-debut-album, . Titlen refererer til hans egne opdagelser på hans egne ture på den spanske pilgrimsrute.
Men, selv om gåturene kan have kastet lys over skygger i mandens eget indre, er det svært som lytter at spore en musikalsk fornyelse af betydning. Materialet på er modent, rutineret og stringent. Og muligvis fornyende for Sagild selv. Men det er ikke fornyende for genren, ikke originalt. Tvært imod er der noget gammeldags over stilen på poprock-albummet. Noget, der minder om den stil, de førnævnte samarbejdspartnere prægrede dansk rock med i 80erne.
Både tekster og melodier lader noget tilbage at ønske. Alligevel er det sandsynligt, at den modne, rutinerede og stringente poprock vil finde et modent, nostalgisk publikum ude i det ganske land.
***
LongLife Records / Pladekisten
57 min.

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Comments are closed.