Maria Elizabeth: Se med hjertet

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Anmeldelse på netmagasinet gaffa.dk

Med albummet, Like A Feather fra 2011, sprang den klassiske danske guitarist ud som popsild og singer-songwriter. Med opfølgeren, Se med hjertet, springer hun endog ud på dansk, men ellers er konceptet som på den engelsksprogede pop-debut.
På den baggrund må man gå ud fra, at pop er dét, Maria Elizabeth Hersing vil bruge sit liv til at fremelske! Heldigvis – for hende – kan man konkludere, at hun har fornemmelse for poppens virkemidler som komponist – om end hendes musiske udtryk ikke har taget afgørende kvantespring siden Like A Feather. Musikken på Se med hjertet er stadig ikke særskilt original eller bemærkelsesværdig, selv om enkelte numre har power.
Det afgørende problem er, at Maria Elizabeths tekster mangler poetisk pondus, og at man ikke kan fornemme en intensitet og autentisitet i hendes vokal. Skiller man teksten ad i hoveddele holder den ikke til en nærmere granskning – dertil er den for jævn. Og fokuserer man ensidigt på vokalen, må man konstatere, at den er alt for pæn.
Der er i den forstand noget irriterende “Tøsedreng(ene)” over albummet.
**
Gateway Music
35 min.

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Comments are closed.