Three Fall: Realize!

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Anmeldelse på netmagasinet gaffa.dk

Det er imponerende, det de tre unge, tyske jazzmusikere – saxofonisten Lutz Streun, trækbasunisten Til Schneider og trommeslageren Sebastian Winne – får ud af deres samspil. Deres nye album på ACT, Realize!, er sprængfyldt af energi og fylde og klang, at man uvægerligt må lade sig imponere – både over trioens power og dens teknisk/kunstneriske niveau. Trioen er i den forstand magisk. Den har taget den usædvanlige instrumentering på sig som en udfordring og så absolut fået det bedste ud af den.
Dét, de tre spiller, er jazz. Umiskendeligt jazz. Men det er også noget andet. De tre har i hvert fald hørt rock, funk, reggae, hip-hop, dub og pop og ladet sig inspirere heraf. Beatet, energien, den har de lånt fra de nævnte genrer. I den forstand er de tre jazzmusikere ikke bundet af konventioner, men interesseret i at udforske, udfordre og overraske med deres helt eget melodiske soundscape.
Realize! er et forfriskende, uhøjtideligt, pågående – sine steder hæsblæsende – stilsikkert album, som på en gang forfører med powerfulde melodilinjer og favner vildt skæve improvisationer.
****
ACT Music

54 min.

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Comments are closed.