Jens Lysdal: Easy Heart

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Anmeldelse på netmagasinet gaffa.dk

Den danske singer-songwriter, Jens Lysdal, har en forkærlighed for amerikansk folk- og countrymusik. Dét har man kunnet høre på flere af hans tidligere album, og man kan høre det endnu engang på hans nye, Easy Heart, som til og med er indspillet i Austin, Texas, USA. Og to ting bliver hermed cementeret: 1) Jens Lysdal er en dygtig sangskriver og performer (en dygtig sanger og guitarist); 2) Jens Lysdal er ambitiøs både på egne og musikkens vegne. Dette sidste afspejler sig bl.a. i, at han har allieret sig med meget kompetente kræfter i det amerikanske: pedal-steel betvingeren Greg Leisz (som har spillet med bl.a. Eric Clapton og Emmylou Harris), mandolinspilleren Tim O’Brien (som bl.a. har spillet med Marc Knopfler og The Chieftains), bassisten Glen Fukunaga (som bl.a. har spillet med Bob Dylan og Dixie Chicks) og trommeslageren Danny Frankel (som bl.a. har spillet med Lou Reed og Rickie Lee Jones). Dén konstellation er solid, og bl.a. derfor – og som følge af Jens Lysdal sange og melodier – fremstår Easy Heart som gennemført flot. Hvor tidligere album fra Jens Lysdals side har haft noget skitseagtigt over sig, fremstår Easy Heart som kantet og helstøbt.
****
Divine Records / Gateway Music

39 min.

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Comments are closed.