Loveless Poulsen Snider: Wade in the Water

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Wade in the Water – både titelnummeret og albummet – er uforfalsket spiritual blues. Her sat i scene af en dansk / amerikansk trio: James Loveless (vokal), Olav Poulsen (elguitar) og Gary Snider (akustisk guitar). Med andre ord: Det her er traditionel musik i et helt enkelt set-up. Og dét er fedt. Især fordi trioen kan sit kram. Dens udtryk er helt nøgent, og netop dét fungerer. For både materialet og musikerne har den fornødne stamina til, at det kan være nøgent. Man bliver således – på forunderlig vis – suget ind i nogle numre, som man troede, man kendte, men som man så at sige må lære at kende på ny. Det er numre som People get ready (Curtis Mayfield), Wade in the Water (trad.) og The soul of a man (trad.). Selv trioens versionering af Johnny Cash’ Folsom Prison Blues får nye dimensioner, i og med at den – med Loveless Poulsen Sniders mellemkomst – er blevet klædt af. Albummet er fint, ikke forceret, ikke vemodigt, men på en måde fornøjeligt, frejdigt og friskt. Og altså: anbefalelsesværdigt.

***  /  LongLife Records/Pladekisten  /  45 min.

Please follow and like us:

  • 0
  • Share